Veckans häst - ANDRE

Tack till vår kund Lou, som delade med sig av detaljer om sin häst Andre.

"Jag fick Andre (Andreafilou) i början av november förra året. Han hade tävlat i trav på Malta under de senaste 2 åren och hade varit extremt framgångsrik med många segrar. Malta har inte de resurser vi har här för hästar, så hans ägare ville att han skulle njuta av sin pension i Storbritannien. Jag hade turen att få adoptera honom.

Jag misstänkte att han hade magsår när han kom till mig, så han behandlades med mediciner och jag började också ge honom EquiNectar

Sedan han började med EquiNectar var skillnaden fantastisk. Hans päls förändrades och blev glänsande, han blev lugn igen och han började njuta av sitt arbete igen. Han är nu så lugn att min elvaåriga dotterdotter rider honom. Jag kan inte tacka EquiNectar nog för en sådan underbar produkt."

Har du en EquiNectar-berättelse att dela med dig av om din häst? Skicka ett meddelande med en bild till: info@tharos.co.uk