Paard van de week - HENRY

PAARD VAN DE WEEK

HENRY


Oktober 2023:

Ik heb Henry vijf maanden geleden gekocht als mijn eerste 'volwassen' paard. Hij is een succesvol springpaard, maar ik heb alles teruggebracht naar de basis om zijn vlakke werk weer op te pakken. In eerste instantie dacht ik dat hij lui was, omdat hij wat tegenstribbelde bij het voorwaarts werken. Ik realiseerde me echter al snel dat hij een zeer gevoelige maag en achterste darm had.


Mijn instructeur stelde voor om EquiNectar te proberen nadat verschillende darmsupplementen, balancers en pro/prebiotica niet effectief bleken te zijn. Binnen tien dagen ging Henry vooruit in opwaartse overgangen en bood hij contact aan zonder ongemak. Zijn maag is stabiel gebleven tijdens de seizoens- en graswisselingen, wat betekent dat hij zijn werkbelasting kan volhouden zonder pauzes nodig te hebben om alles te laten bezinken.


Hij is blijer om te borstelen, aan te pakken en over het algemeen rustiger. We hebben zelfs een paardenfluisteraar op bezoek gehad die, zonder enige voorkennis van Henry, vertelde dat hij onlangs pijn in zijn achterste darmen had gehad maar zich nu veel beter voelt. Hoe sceptisch je ook bent, Henry is het levende bewijs van de transformerende kracht van EquiNectar!


Update december 2023:

Henry is vorige week verhuisd naar een nieuwe stal en de overgang is soepel verlopen, dankzij EquiNectar.


Gezien zijn gevoeligheid was ik bezorgd over de verandering in gras, hooi en omgeving, maar Henry heeft geen enkele buikflare-up gehad! Ik ben zo blij.

Poppy, Henry's eigenaar