PAARD VAN DE WEEK

HARRY


"Ik kocht Harry voor het eerst als 2-jarige in 2015, wat betekent dat ik hem nu 8 jaar heb. Ik kreeg te horen dat hij de neiging had om te winden toen ik hem voor het eerst ging bekijken. Mijn eerste gedachte was dat hij misschien maagzweren had. Omdat ik nog nooit met maagzweren te maken had gehad, vroeg ik me af of ik er wel mee om kon gaan. Maar nadat ik wat tijd met Harry had doorgebracht, werd ik verliefd en besloot ik hem te kopen.


Ik gaf hem de tijd om te wennen voordat ik hem meenam voor een scopie, die mijn vermoedens bevestigde - hij had graad 3 en 4 zweren en wat littekenweefsel van zweren die zelfstandig waren genezen. Na behandeling en een nieuwe scopie werd hij vrij van zweren verklaard.


In augustus 2022 verloor ik op tragische wijze Spike, mijn andere 19-jarige paard waar Harry 7 jaar mee had doorgebracht. Ze stonden samen op stal en hadden een hechte band opgebouwd. Ik heb alles goed gedaan voor Harry in de nasleep van Spike's verlies, inclusief hem een maagbehandeling geven, en ik heb hem zelfs Spike laten zien nadat hij was overleden - een hartverscheurende ervaring.


Ongeveer zes maanden later merkte ik echter dat Harry gewicht verloor en dat zijn vacht dof werd. Ondanks het verhogen van zijn voer en het introduceren van extra voer gedurende de dag, bleef hij voor mijn ogen achteruit gaan. Dit zette me aan om de dierenarts te bellen, die een bloedtest en een ontlastinganalyse uitvoerde. Helaas was alles in orde, maar Harry's toestand verslechterde. Er waren zelfs een paar dagen dat hij helemaal stopte met eten en tekenen van koliek vertoonde.


Ik besloot dat mijn enige optie was om mogelijke maagzweren te behandelen. Ik kocht Abler omeprazol en Abler sucralfaat en begon zijn behandeling. Halverwege wilde Harry het behandelde voer niet meer eten. Het was een nachtmerrie.


Toen kwam EQUINECTAR in mijn leven. Ik kan me niet herinneren hoe ik erover gehoord heb, maar het is echt een uitkomst. Harry is er dol op; hij likt elke keer zijn bakje schoon en zoekt vaak naar meer - iets wat hij nog nooit eerder heeft gedaan. Langzaam maar zeker beginnen zijn gewicht en conditie te verbeteren. Ik geloof echt dat dit product Harry's leven heeft veranderd.


Hartelijk dank aan het hele team van EQUINECTAR. Jullie product is echt geweldig."

Hayley, eigenaar van Harry

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS