VECKANS HÄST

HARRY


"Jag köpte Harry som 2-åring 2015, vilket innebär att jag har haft honom i 8 år nu. Jag fick veta att han hade en tendens att blåsa när jag först besökte honom. Min första tanke var att han kanske hade magsår. Eftersom jag aldrig hade hanterat magsår tidigare ifrågasatte jag om jag kunde hantera dem. Men efter att ha tillbringat lite tid med Harry blev jag förälskad och bestämde mig för att köpa honom.


Jag gav honom tid att komma till rätta innan jag tog honom till en skopi som bekräftade mina misstankar - han hade sår av grad 3 och 4 och lite ärrvävnad från sår som hade läkt av sig själva. Efter behandling och ytterligare en skopi förklarades han fri från magsår.


I augusti 2022 förlorade jag tragiskt nog Spike, min andra 19-åriga häst som Harry hade tillbringat 7 år med. De hade vistats ute och i stall tillsammans och bildat ett nära band. Jag gjorde allt rätt för Harry efter Spikes bortgång, inklusive att ge honom magbehandling, och jag visade honom till och med Spike efter att han gått bort - en hjärtskärande upplevelse.


Ungefär sex månader senare märkte jag dock att Harry gick ner i vikt och att hans päls blev matt. Trots att jag ökade hans fodergiva och introducerade ett extra foder under dagen, fortsatte han att försämras inför mina ögon. Detta fick mig att ringa veterinären, som utförde ett blodprov och en analys av avföringsprovet. Tyvärr kom allt tillbaka utan anmärkning, men Harrys tillstånd förvärrades. Det fanns till och med ett par dagar då han helt slutade äta och visade tecken på kolik.


Jag bestämde mig för att mitt enda alternativ var att behandla eventuella magsår. Jag köpte Abler omeprazol och Abler sukralfat och påbörjade behandlingen. Efter halva tiden ville Harry inte äta det behandlade fodret längre. Det var en mardröm.


Sedan kom EQUINECTAR in i mitt liv. Jag minns inte hur jag hörde talas om det, men det har verkligen varit en gudagåva. Harry älskar det; han slickar sin skål ren varje gång och letar ofta efter mer - något han aldrig har gjort förut. Sakta men säkert har hans vikt och kondition börjat förbättras. Jag tror ärligt talat att den här produkten har förändrat Harrys liv.


Ett stort tack till hela teamet på EQUINECTAR. Er produkt är verkligen fantastisk."

Hayley, Harrys ägare

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.

RECENSIONER