Paard van de Week - TEDDY

PAARD VAN DE WEEK

TEDDY


"Dit is het verhaal van Grace en Teddy... en EquiNectar.

Al sinds haar derde is Grace gek op paarden. Ik had paarden in mijn twintiger jaren (als moeder gesproken) en ik genoot van de onderbreking van mijn fulltime werk - ik kon me eindelijk weer vakanties veroorloven! Maar Grace had duidelijk haar eigen plannen.

We hebben het een tijdje geprobeerd, maar het was moeilijk om de juiste pony voor Grace te vinden. Ze waren of te temperamentvol of hadden gewoon niet de vonk. Uiteindelijk adopteerden we Teddy van de RSPCA. Hij was 3 jaar oud en was nog niet zadelmak. Sommigen zullen zeggen dat het niet het slimste idee was, vooral na COVID toen de financiën krap waren. Maar we konden geen dure eerste pony betalen, dus hebben we Teddy getraind. Gelukkig is hij geweldig!

Rond dezelfde tijd dat we Teddy kregen, begonnen we de angstproblemen van Grace op te merken. Ze wacht nu ook op een autismeonderzoek. Ze is misschien niet de moedigste ruiter, maar ze is zeker bedreven. Ze vecht tegen haar angst en ook al heeft ze er soms last van, ze staat altijd te popelen om te rijden en haar angsten te overwinnen.

We merkten al snel dat Teddy ook heel gevoelig was. Op 4-jarige leeftijd, na zijn eerste zadelpassing, kreeg hij maagzweren. We haalden het zadeltje weg en behandelden de zweren, maar het in balans brengen van zijn darmen werd een missie. Teddy's humeur veranderde met de seizoensgebonden veranderingen van het gras. Hij was chagrijnig en niet zijn gebruikelijke vrolijke zelf. We hebben een heleboel supplementen geprobeerd voordat we EquiNectar vonden. Andere hielpen wel, maar geen enkele deed het beter dan EquiNectar.

EquiNectar heeft voor een ommekeer gezorgd. Ik heb geprobeerd om de hoeveelheid die we in de zomer voerden te verminderen, maar door de regen en het veranderende gras vertoonde Teddy tekenen van ongemak. Dus terug naar de aanbevolen hoeveelheid en voila! Teddy is weer zijn knuffelige zelf.

We zijn gewoon heel blij dat we iets hebben gevonden dat voor hem werkt. EquiNectar, je bent een blijvertje.

Bedankt!

Veel liefs,

De reis van Grace en Teddy".

Stacey, Grace's moeder en Teddy's eigenaar

volgen op Instagram - @thejourneyofgraceandteddy

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS