Veckans häst - TEDDY

VECKANS HÄST

TEDDY


"Det här är historien om Grace och Teddy...och EquiNectar.

Ända sedan Grace var 3 år har hon varit hästtokig. Jag hade haft hästar i 20-årsåldern (enligt min mamma) och njöt av pausen från heltidsengagemanget - jag hade äntligen råd med semester igen! Men Grace hade uppenbarligen sina egna planer.

Vi försökte med delutlåning ett tag, men det var svårt att hitta rätt ponny till Grace. De var antingen för livliga eller hade helt enkelt inte gnistan. Till slut adopterade vi Teddy från RSPCA. Han var en otyglad treåring. Vissa kanske säger att det inte var den smartaste idén, särskilt efter covid-19 när ekonomin var ansträngd. Men vi hade inte råd med en dyr första ponny, så vi tränade Teddy. Tack och lov har han varit fantastisk!

Ungefär samtidigt som vi skaffade Teddy började vi märka att Grace kämpade med ångest. Hon väntar nu också på en autismbedömning. Hon kanske inte är den modigaste ryttaren, men hon är definitivt skicklig. Hon kämpar mot sin ångest, och även om den ibland kommer åt henne är hon alltid ivrig att rida och tar sig förbi sina rädslor.

Vi insåg snart att Teddy också var ganska känslig. Vid 4 års ålder, efter sin första sadelanpassning, fick han magsår. Vi gjorde oss av med den felande sadeln och behandlade magsåren, men att balansera hans bakre tarm blev ett uppdrag. Teddys humör svängde i takt med att gräset växlade under säsongen. Han var grinig och inte sitt vanliga glada jag. Vi provade en massa olika kosttillskott innan vi hittade EquiNectar. Även om andra hjälpte, gjorde ingen tricket som EquiNectar.

EquiNectar har varit en stor förändring. Jag försökte minska mängden foder vi gav på sommaren, men med regnet och gräsförändringarna visade Teddy tecken på obehag. Så, tillbaka till den rekommenderade mängden och voila! Teddy är tillbaka till sitt gosiga jag.

Vi är överlyckliga över att vi hittade något som fungerar för honom. EquiNectar, ni är något att ha.

Tack!

Massor av kärlek,

Resan med Grace och Teddy"

Stacey, Graces mamma och Teddys ägare

följ på Instagram - @thejourneyofgraceanddy @thejourneyofgraceandteddy

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.

RECENSIONER