Paard van de Week - NIGEL

PAARD VAN DE WEEK

NIGEL


"Mijn leven veranderde toen ik Nigel leerde kennen, een achtjarige volbloed ex-renner met een hart van goud.

Hij werd meteen mijn beste vriend, we vormden een onbreekbare band.

Niemand wist dat Nigel zijn eigen zware strijd moest leveren. Hij worstelde met maagzweren in de derde fase, maar desondanks spande Nigel zich onvermoeibaar in om mij te plezieren en te steunen. Hij toonde nooit een zweem van kwade opzet of kwaadaardigheid. 

Nigel was al wie weet hoe lang in stilte aan het vechten toen de koliek onvermijdelijk toesloeg. Nigel's onwrikbare kracht hielp ons de volgende weken door meerdere koliekaanvallen heen, elk een bewijs van zijn opmerkelijke geest, maar we voelden ons hulpeloos omdat noch wij, noch de dierenartsen konden vaststellen wat er mis was en hoe we hem konden helpen.

We behandelden hem voor maagzweren, maar de koliek bleef zich voordoen en verergerde telkens. We dachten dat we hem zouden verliezen en hij werd naar een kliniek verderop gebracht waar we eindelijk antwoorden kregen. De diagnose onthulde een combinatie van maagzweren en de aanwezigheid van rode wormen. We waren zo opgelucht dat we eindelijk tot op de bodem waren gegaan, maar door alle stress die Nigel's lichaam had doorstaan, zag Nigel er niet meer uit zoals hij was. Toen we Nigel mee naar huis namen, wisten we niet hoe we hem moesten ondersteunen om zijn conditie terug te krijgen, terwijl we ook beperkt werden door zijn overgevoelige darmen.

Toen vonden we EquiNectar, een keerpunt in Nigels weg naar herstel. EquiNectar, samen met ons zorgvuldige management, hielp Nigel om een goede darmgezondheid te behouden terwijl hij ook snel zijn conditie terugkreeg en uiteindelijk niet alleen overleefde maar ook floreerde.

Nigel is nu gelukkiger en gezonder dan ooit. Hij blinkt uit, zijn maagzweren zijn verdwenen en hij begint zijn spieren weer op te bouwen.

Samen zijn we begonnen met leren springen, we gaan graag samen op buitenritten en we zijn zelfs naar onze eerste wedstrijd geweest waar Nigel geweldig was! Nigel is het soort paard waar je van droomt, ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben dat ik zulke geweldige mensen om me heen heb op de werf die zowel Nigel als mij hebben gesteund om door moeilijke tijden heen te komen, maar ik ben ook erg gelukkig dat we EquiNectar tegenkwamen toen we dat deden, want ik weet niet waar we zouden zijn geweest zonder EquiNectar.


Het is een opmerkelijk product voor ons geweest, een echte game changer! Bedankt EquiNectar!"

Hannah (15 jaar), Nigel's eigenaar

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS