Veckans häst - NIGEL

VECKANS HÄST

NIGEL


"Mitt liv förändrades när jag presenterades för Nigel, en åtta år gammal fullblodsracer med ett hjärta av guld.

Han blev genast min bästa vän och vi fick en oslagbar kontakt.

Ingen visste att Nigel stod inför sina egna tuffa strider. Han brottades med magsår i tredje stadiet, men trots detta ansträngde sig Nigel outtröttligt för att behaga och stödja mig, och maskerade den plågsamma smärta han måste ha känt. Han visade aldrig någon antydan till illvilliga avsikter eller elakhet. 

Nigel hade kämpat på i tystnad i vem vet hur länge när koliken oundvikligen slog till. Nigels orubbliga styrka bar oss genom flera kolikepisoder under de närmaste veckorna, var och en ett bevis på hans anmärkningsvärda anda, men vi kände oss hjälplösa, eftersom varken vi eller veterinärerna kunde fastställa vad som var fel och hur vi skulle hjälpa honom.

Vi behandlade honom för magsår men koliken fortsatte och förvärrades varje gång. Det kom till en punkt där vi trodde att vi skulle förlora honom, han togs till en klinik längre bort där vi äntligen fick några svar. Diagnosen visade på en blandning av magsår och förekomst av röda maskar. Vi var så lättade över att äntligen ha kommit till botten med problemet, men all stress som Nigels kropp hade gått igenom gjorde att Nigel såg ut som en skugga av sitt forna jag. När vi tog hem Nigel visste vi inte hur vi skulle stödja honom för att hjälpa honom att återfå sitt tillstånd samtidigt som han begränsades av sin alltför känsliga tarm.

Sedan hittade vi EquiNectar, en vändpunkt i Nigels väg mot återhämtning. EquiNectar, tillsammans med vår noggranna hantering, hjälpte Nigel att bibehålla en god tarmhälsa samtidigt som han snabbt återfick konditionen och i slutändan inte bara överlevde utan också frodades.

Nigel är nu gladare och friskare än någonsin. Han utmärker sig, hans magsår har läkt ut och hållit sig borta och han börjar bygga upp sina muskler igen.

Tillsammans har vi börjat lära oss att hoppa, vi älskar att gå ut tillsammans och vi gick till och med till vår första tävling där Nigel var lysande! Nigel är den typ av häst du drömmer om att ha, jag kan inte beskriva hur lycklig jag är att ha sådana otroliga människor omkring mig på gården som har stöttat både Nigel och jag för att komma igenom tuffa tider men också jag är mycket lycklig att ha kommit över EquiNectar när vi gjorde som jag inte är säker på var vi skulle ha varit utan den


Det har varit en anmärkningsvärd produkt för oss, en riktig spelväxlare! Tack EquiNectar!"

Hannah (15 år gammal), Nigels ägare

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.

RECENSIONER