Uw EquiNectar verzorgen

Inleiding:

EquiNectar, gemaakt van een handvol natuurlijke ingrediënten, getuigt van de welwillendheid van de natuur voor de gezondheid van paarden. De ongecompliceerde formule, bestaande uit enzymrijk moutextract, triglyceriden met middellange keten en een minimale hoeveelheid kaliumsorbaat als conserveermiddel, vereist zorgvuldigheid om de aangeboren goedheid te behouden. Hier is een beknopte gids om je te helpen de voordelen van EquiNectar voor je paard te maximaliseren.

1. Te gebruiken tot en met datum:

EquiNectar heeft een houdbaarheidsdatum van 12 maanden vanaf het moment van productie en wordt aanbevolen om binnen 8 weken na opening te gebruiken. Het in de gaten houden van de openingsdatum helpt om het product zo effectief mogelijk te gebruiken.

2. Sterilisatie voor gebruik:

Om de natuurlijke zuiverheid van EquiNectar te behouden, moet je de buitenkant van ongeopende vaten schoonmaken en de doseerpomp steriliseren voor gebruik. Sterilisatie met behulp van een oplossing bestaande uit een eenvoudig en gemakkelijk te verkrijgen sterilisatietablet (bijv. Milton) en water, waarbij de pomp eerst wordt ondergedompeld en de oplossing vervolgens wordt doorgespoeld, is effectief. Deze voorzorgsmaatregel helpt besmetting te voorkomen en de kwaliteit van het product te behouden. Dit proces moet worden uitgevoerd bij het verwisselen van een pomp in elk nieuw geopend vat.

3. Handhygiëne:

Schone handen zijn essentieel bij het hanteren van EquiNectar. Deze eenvoudige gewoonte speelt een cruciale rol in het behoud van de integriteit van deze natuurlijke formule.

4. Richtlijnen voor opslag:

Bewaar EquiNectar op een koele plaats, onder 20°C, en bescherm het tegen direct zonlicht. Een constante temperatuur is belangrijk; schommelende omstandigheden kunnen de natuurlijke samenstelling en effectiviteit van het product beïnvloeden.

5. Blootstelling aan schimmelsporen beperken:

Aangezien EquiNectar meestal wordt opgeslagen in de buurt van paarden en rond stro en hooi, is het van vitaal belang om de blootstelling aan schimmelsporen, inherent aan deze omgevingen, te minimaliseren. Dit helpt de kwaliteit van het product te behouden. Bewaar EquiNectar indien mogelijk boven de grond. Als je merkt dat het vat stoffig wordt, maak het dan schoon.

6. Regelmatige controles:

Inspecteer EquiNectar regelmatig op tekenen van verandering of bederf. Stop het gebruik en vervang het product als ongebruikelijke kenmerken zoals geur, kleurverandering of schimmelgroei worden waargenomen.

7. Volgende aanbevelingen:

Het naleven van de aanbevolen doseringen en schema's is van vitaal belang om de natuurlijke voordelen van EquiNectar te optimaliseren. Voor vragen of problemen staat ons team klaar om je te helpen.

Conclusie:

EquiNectar, met zijn eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, biedt een schat aan voordelen voor je paard. Door deze praktische verzorgingsgids te volgen, kun je de levensduur en werkzaamheid van het product garanderen, wat bijdraagt aan het duurzame welzijn van je paardenvriend. Omarm de goedheid van de natuur met EquiNectar!