Paard van de Week - MAISIE

PAARD VAN DE WEEK

MAISIE


"Ik heb Maisie sinds ze een veulen was. Ze is een Welsh x ISH sportpaard, staat 15hh en is scheef gebouwd. We hebben haar op 4-jarige leeftijd ingereden en haar toen een pauze gegeven toen ik helaas het land uit moest voor de RAF als hospik. Toen ik terugkwam, begonnen we voorzichtig met haar training, waarbij we de nadruk legden op grondwerk en stemcommando's. Alles verliep soepel, dus we zijn nu overgestapt op de training. Alles verliep vlot, dus gingen we over op het bereden werk. We ontdekten al snel dat haar vlakke werk uitzonderlijk goed was en ze leek een natuurtalent. Na veel scholing, met minimale supplementen of voer, begonnen we deel te nemen aan lokale shows. In haar eerste seizoen presteerde ze briljant en won ze talloze trofeeën, rozetten en sjerpen en werd al snel een plaatselijke favoriet.


Na dit succes richtten we ons op dressuurtraining thuis, met de ambitie om zowel voor het leger als binnen BD wedstrijden te rijden. In de loop der jaren overtrof ze al onze verwachtingen en momenteel rijdt ze dressuur op Elementary/Medium niveau. We werden echter geconfronteerd met uitdagingen. Drie jaar geleden vertoonde Maisie symptomen van maagzweren - ze was erg singelachtig, opgeblazen en had losse ontlasting. Ze wilde altijd graag werken en was zeer veerkrachtig, dus ik vond dat ik haar de best mogelijke zorg verschuldigd was. Zoals veel bezorgde paardeneigenaren deed ik uitgebreid onderzoek online, op sociale media en raadpleegde vrienden voor advies. Ik zal niet alle supplementen opnoemen die we hebben geprobeerd, maar wees gerust, er zijn er veel getest, wat zijn tol eiste op mijn financiën. Het was ontmoedigend toen niets leek te helpen. Ik werd steeds wanhopiger en met een voerkamer vol ineffectieve producten, raadpleegde ik een dierenarts. Na onderzoek van Maisie werden er geen zweren gevonden, maar de dierenarts dacht aan een probleem met de achterdarm.


Nadat ik uit voorzorg omeprazol had toegediend, ging ik verder met mijn online onderzoek. Tijdens een bijzonder verontrustende sessie stuitte ik op Equinectar. De wetenschappelijke onderbouwing leek solide en de gebruikersrecensies waren positief. Ik vroeg om feedback op Facebook en tegen de avond, na het bekijken van hun website, was ik ervan overtuigd dat het het proberen waard was.


De eerste week van toediening van Equinectar verliep langzaam, maar tegen de tweede week kwamen er tekenen van verbetering. Haar ontlasting normaliseerde en haar dressuursingel paste weer goed. Een maand later glom haar vacht, verminderde het opgeblazen gevoel en leek ze veel comfortabeler. Haar eetlust nam toe tot het punt waarop ze gretig op haar maaltijden wachtte.


Nu, na zes maanden, kan ik me niet voorstellen om te stoppen met dit supplement. Het heeft niet alleen mijn geliefde paard comfortabeler en gelukkiger gemaakt, maar het is ook zuinig. Als mensen baat hebben bij goede pre/probiotica, waarom zouden onze paarden dat dan niet hebben? Maisie's dagelijkse inname kost slechts £1 per dag, vergeleken met de £2/3 die ik uitgeef aan mijn dagelijkse Kefir yoghurt - het is een no-brainer. Ik heb er zelfs grapjes over gemaakt om het supplement zelf te proberen!


We zitten in een stijgende lijn, nu we deze maand zijn gekozen voor het BD England Nationals Team - een monumentale prestatie - en het UKAFEC military senior dressuurteam. Ik zal dit product blijven promoten. Ik voel erg mee met paardeneigenaren die voor soortgelijke uitdagingen staan, en ik wil deze potentiële oplossing delen."

Mel, Maisie's eigenaar

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS