De transformerende invloed van EquiNectar op therapiepaarden

Succesverhaal van een klant

De transformerende invloed van EquiNectar op therapiepaarden:

Een gesprek met Bekah Maxwell


Bij EquiNectar genieten we van de verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Vandaag richten we de schijnwerpers op The Equivalent Project CIC, een bewonderenswaardig gemeenschapsbedrijf geleid door Bekah Maxwell. Ga met ons mee op ontdekkingstocht naar de transformerende reis van drie therapiepaarden die EquiNectar gebruiken.


EquiNectar: Hoi Bekah, kun je ons meer vertellen over The Equivalent Project en het werk dat je doet, vooral met de therapiepaarden?


Bekah Maxwell: Natuurlijk! The Equivalent Project werkt voornamelijk met jonge mensen vanaf 9 jaar die problemen hebben met hun geestelijke gezondheid en ondersteuning nodig hebben bij speciale onderwijsbehoeften (SEN). We hebben verschillende succesvolle, door subsidies gefinancierde projecten uitgevoerd en zijn getuige geweest van diepgaande groei bij kinderen, met name bij kinderen die te maken hebben met zelfbeschadiging en selectief mutisme. Ze zijn veranderd van gesloten en bang naar zelfverzekerde en levendige jonge mensen, die eenheid en steun vinden in de paarden en elkaar. Het is echt de beste baan ter wereld!


EquiNectar: Dat is ongelooflijk inspirerend! Hoe is EquiNectar in beeld gekomen en wat heeft je ertoe aangezet om het te proberen?

Bekah Maxwell: We maakten kennis met EquiNectar toen drie van onze therapiepaarden werden behandeld voor maagzweren. Onder hen was Milly Moon, een ex-racepaard en mijn echte hartpaard, die al 16 maanden bij me is. Larry, een mager 17,2 uur oud renpaard, en Spicy, een 5 jaar oude volbloed, die bijna was geëuthanaseerd, zijn recenter bij ons gekomen. De transformatie met EquiNectar is niets minder dan opmerkelijk geweest!


EquiNectar: Kun je wat dieper ingaan op de specifieke veranderingen die je hebt gezien bij je paarden sinds ze EquiNectar gebruiken?

Bekah Maxwell: Zeker! Larry, die mager was en moeite had om aan te komen, is opgebloeid in de laatste 4-5 weken bij EquiNectar. Milly Moon was een beetje zuur geworden van de therapie, maar ik ben blij om te kunnen zeggen dat ze nu weer blij is om verzorgd te worden door onze studenten. Wat betreft Spicy, die aanvankelijk problemen had met settelen, heeft EquiNectar wonderen verricht. We waren er erg onzeker over of ze het zou redden als therapiepaard, haar reis was nogal onzeker, dus het was echt hartverwarmend om getuige te zijn van haar ongelooflijke transformatie, ze is nu kalm, gelukkig en ontpopt zich als een fenomenaal therapiepaard!


EquiNectar: We hebben vernomen dat Milly Moon bijna dood was, maar werd geholpen door EquiNectar. Kunt u meer vertellen over die ervaring?


Bekah Maxwell: Het was inderdaad een schrijnende tijd. Milly Moon had impactiekoliek die leidde tot nefrosplenische beknelling. De enige methode die werkte om haar te laten drinken en eten was door EquiNectar toe te dienen. Het was een levensredder. Sindsdien is elk aspect van haar helderder geworden, ziet ze er geweldig uit en is haar geluk voelbaar!


EquiNectar: Het is ontroerend om te horen hoe EquiNectar zo'n positieve verandering teweeg heeft gebracht. Hoe heeft het volgens jou het werk bij The Equivalent Project beïnvloed?


Bekah Maxwell: EquiNectar heeft een cruciale rol gespeeld. De transformatie van de paarden heeft niet alleen hun gezondheid verbeterd, maar ook hun interactie met de studenten verrijkt. De gezondheid en het welzijn van de paarden hier bij The Equivalent Project staat voorop en de paarden mogen vrij kiezen of ze deelnemen aan sessies of niet, dus het is enorm de moeite waard om te zien hoe paarden als Larry meer betrokken raken, Milly Moon ervoor kiest om weer bereidwillig om te gaan met studenten en, het meest indrukwekkend, Spicy zich ontwikkelt van een neurotisch, uitdagend en heetgebakerd paard tot een ongelooflijk therapiepaard. We zijn enthousiaste pleitbezorgers van jullie product en zullen de voordelen ervan graag wijd en zijd verkondigen!


Bekah Maxwells verhaal is een schitterende bevestiging van de transformerende kracht van EquiNectar. De fysieke en gedragsmatige metamorfose van Milly Moon, Larry en Spicy benadrukken de significante impact die EquiNectar kan hebben op het welzijn van paarden, en helpen vervolgens de opmerkelijke inspanningen van The Equivalent Project CIC. Als jij je eigen EquiNectar-verhaal hebt, dan horen we dat graag!


Om te volgen en te ondersteunen Het Gelijkwaardige Project neem dan een kijkje op:

Website

Instagram

Facebook

TikTok

URGENTE FONDSENWERVINGSOPROEP

Het Equivalent Project wordt met sluiting bedreigd vanwege noodrekeningen van dierenartsen. Kun jij helpen met een kleine donatie om deze waardevolle organisatie draaiende te houden?

Doneer hier: GELIJKWAARDIG PROJECT GO FUND ME

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS