EquiNectars omvälvande inverkan på terapihästar

Kundens framgångshistoria

EquiNectars omvälvande inverkan på terapihästar:

Ett samtal med Bekah Maxwell


På EquiNectar njuter vi av våra uppskattade kunders berättelser och erfarenheter. Idag riktar vi strålkastarljuset mot The Equivalent Project CIC, ett beundransvärt företag av gemenskapsintresse som leds av Bekah Maxwell. Följ med oss när vi utforskar den transformativa resan för tre terapihästar som använder EquiNectar.


EquiNectar: Hej Bekah, kan du berätta för oss om The Equivalent Project och det arbete du gör, särskilt med terapihästarna?


Bekah Maxwell: Självklart! The Equivalent Project arbetar främst med unga personer i åldern 9+ som har problem med psykisk ohälsa och behöver stöd med särskilda utbildningsbehov (SEN). Vi har genomfört flera framgångsrika bidragsfinansierade projekt och bevittnat en djupgående utveckling hos barn, särskilt de som har problem med självskadebeteende och selektiv mutism. De har gått från att vara instängda och rädda till att bli självsäkra och livfulla unga människor som finner enighet och stöd i hästarna och varandra. Det är verkligen det bästa jobbet i världen!


EquiNectar: Det är otroligt inspirerande! Hur kom EquiNectar in i bilden, och vad fick dig att ge det en chans?

Bekah Maxwell: Vi blev introducerade till EquiNectar när tre av våra terapihästar behandlades för magsår. Bland dem fanns Milly Moon, en före detta tävlingshäst och min riktiga hjärthäst, som har varit hos mig i 16 månader. Larry, en mager före detta tävlingshäst på 17,2 hk, och Spicy, ett 5-årigt fullblod som nästan avlivades, anslöt sig till oss på senare tid. Förvandlingen med EquiNectar har varit inget annat än anmärkningsvärd!


EquiNectar: Kan du berätta mer om de specifika förändringar du har sett hos dina hästar sedan de började med EquiNectar?

Bekah Maxwell: Absolut! Larry, som var mager och kämpade för att gå upp i vikt, har blommat upp under de senaste 4-5 veckorna med EquiNectar. Milly Moon hade blivit lite sur på terapin, men jag är glad att kunna säga att hon nu är glad över att bli skött av våra elever igen. När det gäller Spicy, som hade inledande problem med att komma i ordning, har EquiNectar gjort underverk. Vi var mycket osäkra på om hon skulle klara sig som terapihäst, hennes resa har varit något osäker, så att bevittna hennes otroliga förvandling har verkligen värmt hjärtat, hon är nu lugn, glad och växer fram som en fenomenal terapihäst!


EquiNectar: Vi fick veta att Milly Moon hade närmat sig döden men fick hjälp av EquiNectar. Kan du berätta mer om den upplevelsen?


Bekah Maxwell: Det var verkligen en hemsk tid. Milly Moon drabbades av impaktionskolik som ledde till nefrosplenisk inklämning. Den enda metod som fungerade för att få henne att dricka och äta var att tillföra EquiNectar. Det var en livräddare. Sedan dess har alla aspekter av henne blivit ljusare, hon ser fantastisk ut och hennes lycka är påtaglig!


EquiNectar: Det är rörande att höra hur EquiNectar har lett till en sådan positiv förändring. Hur skulle du säga att det har påverkat arbetet i The Equivalent Project?


Bekah Maxwell: EquiNectar har spelat en avgörande roll. Förvandlingen hos hästarna har inte bara förbättrat deras hälsa utan också berikat deras interaktion med studenterna. Hästarnas hälsa och välbefinnande här på The Equivalent Project är av största vikt och hästarna får fritt välja att delta eller avstå från sessioner, så att se hästar som Larry bli mer engagerad, Milly Moon välja att interagera med eleverna igen, och mest imponerande, Spicy utvecklas från en neurotisk, utmanande och het att hantera till en otrolig terapihäst är oerhört givande. Vi är entusiastiska förespråkare för er produkt och kommer med glädje att förkunna dess fördelar vitt och brett!


Bekah Maxwells berättelse är en lysande bekräftelse på EquiNectars förmåga att förändra. Den fysiska och beteendemässiga metamorfosen hos Milly Moon, Larry och Spicy belyser den betydande inverkan som EquiNectar kan ha på hästarnas välbefinnande, vilket i sin tur bidrar till de anmärkningsvärda insatserna vid The Equivalent Project CIC. Om du har en egen berättelse om EquiNectar är vi ivriga att få höra den!


Att följa och stödja Det likvärdiga projektet vänligen ta en titt på:

Webbplats

Instagram

Facebook

TikTok

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.