Paard van de Week - MONKEY

PAARD VAN DE WEEK

MONKEY


"Ik heb Monkey al een paar jaar in mijn bezit; hij is een 8-jarige Warmbloed kruising TB ruin. Toen ik hem voor het eerst kreeg, stelde hij me voor een aantal uitdagingen. Hij schrok tijdens het rijden en vertoonde symptomen van angst en extreme spanning. Hij is een keer geblinddoekt bij mij, was opvallend gestoord door verkeer tijdens het rijden en was geluidsgevoelig tijdens de training.


Onder deze angst wist ik dat er een prachtig paard zat, dus zette ik langzaam door. Ik liet hem onderzoeken op maagzweren, wat niets opleverde, en liet zijn zadel, gebit en rug controleren - allemaal helemaal in orde.


Mijn grootste doorbraak was de introductie van EquiNectar. Vrijwel meteen kon ik een verschil voelen en zien bij hem! Hij heeft nog steeds momenten dat hij gerustgesteld moet worden, maar over het algemeen voelt hij als een ander paard. Zijn temperament is veel rustiger, zijn vacht ziet er geweldig uit en zijn bovenlijn bouwt zich prachtig op. Vanochtend liepen we rondjes in de galopbaan op de bok - een prestatie die ik een jaar geleden zeker niet had kunnen leveren. Hij doet succesvol mee aan BD Dressage. Ik ben helemaal weg van hem en zal EquiNectar zeker blijven gebruiken in zijn dagelijkse routine. Bedankt!"

Sara, eigenaar van Monkey