Veckans häst - MONKEY

VECKANS HÄST

MONKEY


"Jag har ägt Monkey i ett par år, han är en 8-årig varmblodig korsad TB-valack. Han hade verkligen en del utmaningar när jag först fick honom. Han blev rädd när han blev riden och visade symptom på ångest och extrem spänning. Han skenade iväg med mig vid ett tillfälle, blev märkbart störd av trafik under ridning och var ljudkänslig under skolning.


Under denna ångest visste jag att det fanns en underbar häst, så jag fortsatte långsamt. Jag lät undersöka honom för magsår, som var helt okej, och lät kontrollera hans sadel, tänder och rygg - allt var helt okej.


Mitt största genombrott var när jag introducerade EquiNectar. Nästan omedelbart kunde jag känna och se en skillnad på honom! Han har fortfarande stunder då han behöver lugnas, men på det hela taget känns han som en helt annan häst. Hans temperament är mycket lugnare, hans päls ser fantastisk ut och hans överlinje håller på att byggas upp på ett vackert sätt. I morse gick vi runt galoppbanan på spännet - en bedrift som jag definitivt inte skulle ha klarat av för ett år sedan. Han tävlar framgångsrikt på BD Dressage. Jag älskar honom över allt på jorden och kommer definitivt att fortsätta använda EquiNectar i hans dagliga rutin. Tack så mycket!"

Sara, ägare till Monkey