Met EquiNectar zet The King's Troop RHA zijn zinnen op een betere darmgezondheid

EquiNectar Nieuws

Met EquiNectar zet The King's Troop RHA zijn zinnen op een betere darmgezondheid


The King's Troop Royal Horse Artillery werd opgericht als de Royal Horse Artillery op Goodwood in West Sussex in 1793. Het is een gewaardeerde eenheid van het Britse leger, een glorieus symbool van militaire traditie en ruiterdiscipline. Als The Riding Troop voerde het zijn eerste saluut uit in 1946. Een jaar later hernoemde Koning George VI het na een inspectie tot The King's Troop, een trotse naam die tot op de dag van vandaag is blijven bestaan.


Of ze nu door Hyde Park denderen voor een koninklijk saluut of met precisie de kanonnen trekken tijdens een staatsbegrafenis, de onberispelijk getrainde paarden van de Troop dwingen bewondering af. Vandaag zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat The King's Troop Royal Horse Artillery EquiNectar heeft gekozen om de spijsvertering en het algehele welzijn van deze opmerkelijke paarden te ondersteunen.


Elke koninklijke verjaardag, de kroning van de koning en plechtige gelegenheden zoals staatsbegrafenissen weerklinken de dreunen van de kanonnen van de cavalerie door Londen. Achter deze krachtige saluutschoten staan de paarden - gedisciplineerd, goed getraind en in topconditie. Gezien hun rigoureuze taken is een optimale gezondheid niet alleen essentieel, maar zelfs van het grootste belang.


The King's Troop Royal Horse Artillery is zich bewust van de cruciale rol die voeding speelt in de gezondheid van paarden en heeft een belangrijke keuze gemaakt. Ze hebben EquiNectar omarmd, een pionier op het gebied van paardenvoeding, om hun paarden te voorzien van spijsverteringsondersteuning van topklasse.


EquiNectar is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de darmgezondheid van paarden en is ontworpen om de spijsvertering bij paarden te optimaliseren, waardoor hun algehele gezondheid en prestaties verbeteren. Met EquiNectar zullen de paarden van de Troop naar verwachting een betere voedingsopname krijgen, waardoor ze beter toegerust zijn voor de veeleisende taken die ze uitvoeren.


Er is een sterk verband tussen de darmgezondheid van een paard en zijn prestaties, temperament en algehele gezondheid, een concept dat vaak de 'darm-brein-as' wordt genoemd. EquiNectar werkt door het voorkomen van de onevenwichtigheden die kunnen leiden tot ongemak en onvoorspelbaar gedrag, waardoor een gezondere, stabielere darmomgeving wordt bevorderd.


De beslissing van The King's Troop Royal Horse Artillery om EquiNectar op te nemen in het dieet van hun paarden is een bewijs van hun niet aflatende inzet voor het welzijn van deze buitengewone dieren. Het is een sterke bevestiging van de effectiviteit van EquiNectar en sluit aan bij hun toewijding aan het garanderen van fysieke en mentale topprestaties van hun paarden.


Douglas Dundonald, voorzitter van Tharos, het bedrijf achter EquiNectar, is trots en verheugd over deze samenwerking. "Het is een hele eer om te weten dat EquiNectar zal bijdragen aan het welzijn en de prestaties van de prachtige paarden van de King's Troop. We vinden het geweldig om een instelling te steunen die traditie en uitmuntendheid zo elegant met elkaar verbindt."


Het hele EquiNectar-team sluit zich hierbij aan en is enorm trots op onze samenwerking met The King's Troop Royal Horse Artillery en bevestigt opnieuw onze inzet om de spijsvertering van paarden te helpen optimaliseren.


OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS