Med EquiNectar siktar The King's Troop RHA in sig på förbättrad tarmhälsa

Nyheter om EquiNectar

Med EquiNectar siktar The King's Troop RHA in sig på förbättrad tarmhälsa


The King's Troop Royal Horse Artillery bildades som Royal Horse Artillery vid Goodwood i West Sussex 1793 och har sedan dess varit en uppskattad enhet i den brittiska armén, en strålande symbol för militär tradition och ridsportdisciplin. Som The Riding Troop genomförde den sin första salut 1946. Bara ett år senare döpte kung George VI om den till The King's Troop efter en inspektion, ett stolt namn som har levt kvar än i dag.


Oavsett om det handlar om att dundra över Hyde Park för en kunglig salut eller dra kanonerna med precision under en statsbegravning, väcker troppens oklanderligt tränade hästar beundran. Idag är vi mycket glada över att kunna meddela att The King's Troop Royal Horse Artillery har valt EquiNectar för att stödja matsmältningen och det allmänna välbefinnandet hos dessa anmärkningsvärda hästar.


Varje kunglig födelsedag, kungens kröning och högtidliga tillfällen som statsbegravningar ekar den rungande smällen från truppens kanoner över London. Bakom dessa kraftfulla saluter står hästarna - disciplinerade, vältränade och i toppform. Med tanke på de krävande uppgifter de utför är det inte bara viktigt att se till att de mår optimalt, det är av yttersta vikt.


The King's Troop Royal Horse Artillery har förstått vilken avgörande roll näringen spelar för hästarnas hälsa och har därför gjort ett viktigt val. De har anammat EquiNectar, en pionjär inom hästnäring, för att ge sina hästar förstklassigt stöd för matsmältningen.


EquiNectar bygger på omfattande forskning om hästars tarmhälsa och är utformad för att optimera matsmältningen hos hästar, vilket förbättrar deras allmänna hälsa och prestation. Med EquiNectar förväntas troppens hästar få ett förbättrat näringsupptag, vilket gör dem bättre rustade för de krävande uppgifter de utför.


Det finns ett starkt samband mellan en hästs tarmhälsa och dess prestation, temperament och allmänna hälsa, ett begrepp som ofta kallas "tarm-hjärna-axeln". EquiNectar förebygger de obalanser som kan leda till obehag och oförutsägbart beteende och främjar därmed en friskare och stabilare tarmmiljö.


Beslutet av The King's Troop Royal Horse Artillery att införliva EquiNectar i sina hästars diet är ett bevis på deras orubbliga engagemang för dessa extraordinära djurs välbefinnande. Det fungerar som ett starkt stöd för EquiNectars effektivitet och ligger i linje med deras engagemang för att säkerställa högsta fysiska och mentala prestanda från sina hästar.


Douglas Dundonald, ordförande för Tharos, företaget bakom EquiNectar, uttrycker sin stolthet och glädje över detta partnerskap. "Det är verkligen hedrande att veta att EquiNectar kommer att bidra till välbefinnandet och prestandan hos King's Troops magnifika hästar. Vi är glada över att kunna stödja en institution som på ett så elegant sätt förenar tradition med excellens."


Hela EquiNectar-teamet instämmer i detta och är oerhört stolta över vårt samarbete med The King's Troop Royal Horse Artillery och bekräftar vårt åtagande att hjälpa till att optimera hästarnas matsmältning.


OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.