Paard van de Week - BONNER

PAARD VAN DE WEEK

BONNER


"Toen ik Bonner adopteerde, een gepensioneerd 10-jarig renpaard, wist ik dat de overgang van de renbaan naar een meer ontspannen levensstijl een uitdaging zou zijn. Bonner, die 'heet' en temperamentvol was, worstelde met chagrijnigheid en ongemak, vooral tijdens het borstelen. Ondanks verschillende supplementen bleven zijn gedragsproblemen aanhouden totdat we EquiNectar in zijn routine introduceerden.


Aanvankelijk was Bonner een beginner op het gebied van endurance training, maar zijn behoefte aan uitgebreide draf kwam perfect overeen met de eisen van de sport. Dat hij af en toe in galop dook, duidde echter op onderliggend ongemak, mogelijk door problemen met de achterdarmen, die vaak over het hoofd worden gezien bij volbloeden zoals hij. Na overleg met EquiNectar pasten we zijn dieet aan, waarbij we ons concentreerden op de gezondheid van de achterdarmen, wat een transformerend effect had op zijn welzijn en prestaties.


Na zes weken EquiNectar te hebben gebruikt, waren de veranderingen bij Bonner fenomenaal. Zijn eerste duurrit in Kielder in Northumberland was een openbaring. Bonner voltooide 22,5 km in een goed tempo en toonde ongelooflijke energie en, nog belangrijker, verstandig gedrag tijdens de hele rit. Dit betekende een belangrijke verschuiving van de 'onontplofte bom' die hij ooit voelde naar een kalme en gefocuste atleet.


EquiNectar heeft niet alleen zijn spijsvertering gesaneerd; het heeft zijn spierspanning zo dramatisch verbeterd dat zelfs zijn zadel moest worden aangepast. Zijn gedrag thuis is ook verbeterd en weerspiegelt een nieuw gevonden comfort en geluk. Voor een paard dat ooit op het randje van angst balanceerde, is het ongelooflijk belonend om te zien hoe hij opbloeit en zelfs mee kan doen aan enduranceritten.


Deze reis met Bonner en EquiNectar ging over meer dan alleen het managen van een dieet; het ging over het ontsluiten van het ware potentieel van een temperamentvol renpaard dat een beetje hulp nodig had om zijn nieuwe doel te vinden. Terwijl we doorgaan met het verkennen van de grenzen van zijn uithoudingsvermogen, ben ik dankbaar voor de rol die EquiNectar heeft gespeeld in het transformeren van Bonner in niet alleen een handelbaar paard, maar een echte ster in wording."

Charlotte, eigenaar van Bonner

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS