Veckans häst - BONNER

VECKANS HÄST

BONNER


"När jag adopterade Bonner, en pensionerad 10-årig tävlingshäst, visste jag att det skulle bli en utmaning att ställa om honom från tävlingsbanan till en mer avslappnad livsstil. Efter att ha varit "het" och livlig kämpade Bonner med tjurighet och obehag, särskilt under pälsvården. Trots olika kosttillskott kvarstod hans beteendeproblem tills vi introducerade EquiNectar i hans rutin.


Till en början var Bonner en nybörjare inom uthållighetsträning, men hans behov av omfattande trav matchade perfekt med sportens krav. Men när han ibland gick ner i galopp antydde det underliggande obehag, möjligen från problem med baktarmen, som ofta förbises hos fullblod som honom. Efter att ha rådfrågat EquiNectar justerade vi hans diet och fokuserade på hälsan i baktarmen, vilket har haft en omvälvande effekt på hans välbefinnande och prestation.


Efter sex veckors användning av EquiNectar var förändringarna hos Bonner fenomenala. Hans första uthållighetstur i Kielder i Northumberland var en uppenbarelse. Bonner avverkade 22,5 km i bra tempo och visade otrolig energi och, ännu viktigare, förnuftigt beteende under hela turen. Detta markerade en betydande förändring från den "odetonerade bomb" han en gång känt sig som till en lugn och fokuserad idrottare.


EquiNectar har inte bara lugnat hans matsmältning, det har också bidragit till att förbättra hans muskeltonus så dramatiskt att till och med hans sadel behövde justeras. Hans uppförande hemma har också förbättrats, vilket återspeglar en nyfunnen komfort och lycka. För en häst som en gång var på gränsen till ångest är det otroligt givande att se honom blomstra och till och med kunna tävla i graderade uthållighetstävlingar.


Den här resan med Bonner och EquiNectar har handlat om mer än att bara hantera en diet; det har handlat om att frigöra den sanna potentialen hos en livlig tävlingshäst som behövde lite hjälp för att hitta sitt nya syfte. När vi fortsätter att utforska gränserna för hans uthållighetskapacitet är jag tacksam för den roll som EquiNectar har spelat för att förvandla Bonner till inte bara en hanterbar häst, utan en riktig stjärna i vardande."

Charlotte, Bonners ägare

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.

RECENSIONER