Veckans häst - MOUSE

VECKANS HÄST

MOUSE


"Mouse, en irländsk sporthäst på 18,1 meter, hade haft svårt att gå upp i vikt sedan han anlände från Irland. Hans kroppskondition var dålig, och trots olika dieter verkade ingenting hjälpa. Med tiden blev han alltmer orolig och förvandlades till en "eldsprutande drake" i skolan under vintern. Han kunde inte kontrollera eller reglera sitt adrenalin och blev så spöklik och skarp att det blev en utmaning att rida honom.

Jag var säker på att hans beteende berodde på ett underliggande problem, men det var oklart vad det kunde vara. Så småningom började jag se tecken på obehag i baktarmen och kontaktade EquiNectar, som var otroligt hjälpsamma. Inom fyra veckor efter att jag börjat med EquiNectar var Mouse som förvandlad.

Nu, tre månader senare, har vi inte sett tillbaka. Jag har en helt förändrad häst. Han kommer alltid att vara lite spöklik - det är bara hans natur - men nu är han en glad, lugn och bekväm kille. Han älskar att tävla, utbilda sig och göra det mesta av livet. Överraskande nog har Mouse diet förändrats avsevärt, och han äter nu mindre foder men går upp i vikt på ett fantastiskt sätt, allt tack vare EquiNectar. Jag skulle inte vara utan det och jag kan inte rekommendera det nog. Tack så mycket."

Naomi, Musens ägare

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.

RECENSIONER