Paard van de Week - MAISIE #2

PAARD VAN DE WEEK

MAISIE #2


Dit is ons tweede Paard van de Week met de naam Maisie, dus maak kennis met Maisie #2:

"Afgelopen winter verloor Maisie haar oude metgezel en kreeg vervolgens een ernstige maagzweer. Dit resulteerde in een aanzienlijk gewichts- en spierverlies, waardoor ze zichzelf niet meer was. Hoewel ze eind september 2023 door de dierenarts was behandeld en goedgekeurd - wat fantastisch nieuws was - voelde ik dat er nog steeds iets mis was.

Maisie werd steeds prikkelbaarder als ik haar buik of flanken aanraakte, ze zwiepte met haar staart, weigerde voorwaarts te gaan onder mijn begeleiding en bokte af en toe tijdens galopaanvragen in onze dressuurproeven. Ondanks grondige controles door de fysiotherapeut, tandarts en zadelmaker verbeterde haar conditie niet. Het leek alsof ze nog steeds maagzweren had, maar ik wist dat dat niet het geval was.

Door mijn zoektocht naar antwoorden ontdekte ik de complexiteit van ziekten in de achterdarm bij paarden. Ik had me niet gerealiseerd hoe factoren als hooi, gras en ontwormingsmiddelen het darmmicrobioom konden verstoren, waardoor ongemak ontstond - een aandoening die niet met scopiëren kon worden opgespoord. De symptomen van een achterdarmziekte kwamen precies overeen met die van Maisie. Deze ontdekking bracht me bij EquiNectar. Ik ben meestal sceptisch over supplementen, maar verdiepte me in uitgebreid onderzoek en werd door de studies overtuigd om het eens te proberen. Binnen slechts twee weken na het starten van EquiNectar, merkte ik een aanzienlijke verbetering in Maisie's conditie.

Sinds februari 2024, met zorgvuldig dieetmanagement en de toevoeging van EquiNectar, is Maisie veranderd in een compleet ander paard - niet langer chagrijnig als ik haar buik aanraak, geen zwiepende staart meer tijdens het rijden en ze beweegt prachtig voorwaarts.

Ik had altijd het gevoel dat we een plateau bereikten in onze training, niet in staat om verder te komen dan een bepaald niveau. Ik ben blij te kunnen melden dat Maisie onlangs is doorgestroomd naar elementair niveau in haar laatste show en uitzonderlijk goed heeft gepresteerd. En wat nog belangrijker is, ze is veel gelukkiger, tevreden en ontspannen en ziet er fantastisch uit. Het team van Tharos is ongelooflijk ondersteunend en behulpzaam geweest vanaf het moment dat ik besloot EquiNectar te proberen, door ondersteuning en regelmatige check-ins aan te bieden. Ze zijn altijd bereikbaar via e-mail of telefoon voor advies."

Sophie, Maisie #2's eigenaar

Volg de reis van Sophie en Maisie:

Instagram

Facebook

OVER EQUINECTAR

  • BESCHRIJVING
  • MEER INFO
  • HOE TE VOEDEN
BESCHRIJVING

Beschrijving

EquiNectar® is een natuurlijk voedingssupplement waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het:

  • Breng de darmbacteriën van je paard weer in balans
  • Help je paard maximaal te profiteren van zijn voer
  • Verbeter de conditie van je paard


MEER INFO

Meer informatie

EquiNectar® wordt geproduceerd door Tharos Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het is een natuurlijke bron van spijsverteringsenzymen en bevat alleen de volgende ingrediënten:

  • Ons gepatenteerd enzymrijk moutextract
  • Triglyceriden met middellange keten (uit kokosolie)
  • Kaliumsorbaat

Voor meer informatie over de enzymen in EquiNectar® bekijk de ingrediënten en enzymen pagina.

HOE TE VOEDEN

Hoe te voeden

Voeg gewoon EquiNectar® toe aan het dagelijkse voer van je paard en gebruik de tabel om de juiste hoeveelheid te bepalen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe EquiNectar te introduceren, lees de uitgebreide Voedingsgids pagina.

REVIEWS