Veckans häst - PETRA

VECKANS HÄST

PETRA


"Min resa med Petra, mitt älskade 7-åriga sto, har varit fylld av både utmaningar och triumfer, vilket sammanfattar vårt band och vår gemensamma passion för dressyr. Från det ögonblick jag välkomnade henne in i mitt liv som föl visste jag att hon var speciell. Jag var mycket stolt över att själv få rida in henne och ge henne de grunder som har format henne till den enastående dressyrpartner hon är idag. Tillsammans har vi påbörjat en resa som speglar mitt livslånga engagemang för hästsport, efter att tidigare ha utforskat hoppning och point-to-point-tävlingar bland många andra hästsportgrenar.

Vår väg var dock inte utan hinder. Petra ställdes inför en stor hälsoutmaning när hon diagnostiserades med magsår. Att se hennes obehag och veta att hon inte var sitt vanliga pigga jag var nedslående. Trots behandling från veterinären var det något som inte stämde - hon var inte framåt i sitt arbete ... hon var slö och tråkig, även om hackning var raka motsatsen. Hon var explosiv och mycket spooky, och nästan oridbar runt fälten. Hennes mage var också väldigt högljudd, och även om det är bra att höra "magljud", var hennes alldeles för högljudd. Denna utmanande fas gjorde mig tveksam till att ta ut henne på tävling, eftersom jag inte ville göra saker värre. Det var en kamp att navigera genom minfältet av "tarmtillskott" för att hitta något som verkligen kunde stödja henne.

Det var då jag upptäckte EquiNectar. Beslutet att prova det var ett avgörande ögonblick för oss. Förändringen hos Petra var gradvis men obestridlig. Inom någon vecka började hennes magljud att lugna ner sig, och ungefär en månad efter att hon börjat använda EquiNectar var Petra synbart gladare. Det var som om vi vände ett nytt blad; hon har inte sett tillbaka sedan dess. Förvandlingen av hennes hälsa och uppförande har varit inget annat än mirakulös.

EquiNectar har varit ovärderligt för att stödja hennes näring, kondition och allmänna välbefinnande. Denna förändring har avsevärt förbättrat vår dressyrträning, en disciplin som vi båda älskar. Den glädje och entusiasm som Petra nu ger våra träningspass är påtaglig och bekräftar vår djupa kontakt och gemensamma passion för sporten.

När jag tänker tillbaka på vår resa kan jag inte låta bli att önska att jag hade upptäckt EquiNectar tidigare, med tanke på hur mycket det kunde ha hjälpt mina tidigare hästar. Ändå är jag oerhört tacksam för den positiva inverkan det har haft på Petra. Hon är inte bara en häst för mig, hon är en partner, en vän och ett bevis på dessa magnifika varelsers motståndskraft och elegans."

Sue, Petras ägare

OM EQUINECTAR

  • BESKRIVNING
  • MER INFO
  • HUR MAN MATAR
BESKRIVNING

Beskrivning

EquiNectar® är är ett naturligt fodertillskott som är vetenskapligt bevisat att

  • Återställ balansen i din hästs tarmbakterier
  • Hjälp din häst att maximera nyttan av sitt foder
  • Förbättra din hästs kondition


MER INFO

Mer information

EquiNectar® tillverkas av Tharos Ltd i Storbritannien. Det är en naturlig källa till matsmältningsenzymer och innehåller endast följande ingredienser:

  • Vårt patenterade enzymrika maltextrakt
  • Triglycerider med medellång kedja (från kokosolja)
  • Kaliumsorbat

För mer information om enzymerna i EquiNectar®. ta en titt på ingredienser och enzymer sida.

HUR MAN MATAR

Hur man matar

Tillsätt helt enkelt EquiNectar® till till din hästs dagliga foder och använd tabellen för utfodringsmängd för att bestämma rätt mängd.

För detaljerade instruktioner om hur du introducerar EquiNectar, vänligen läs den omfattande Guide för utfodring sida.